Hi, ik ben tessy de werd,
Ik help je liefde en intimiteit terug te brengen in je relatie.
Maak de u-turn naar jezelf en transformeer je relatie èn jezelf
Start Hier

Kijk hier hoe ik je kan helpen

Ontdek een simpele methode waardoor negativiteit, ruzie en relatieproblemen
SUPERSNEL veranderen in een liefdevol samenzijn waarin begrip centraal staat
Connect met me

Download mijn gratis ebook

Als je niet lekker in je relatie zit dan verval je makkelijk in patronen als kritiek leveren of juist verdedigen. Verwijten maken of ontwijken. Claimen & pleasen, of juist afstand nemen. Niks van dit alles helpt onze relatie.

De intimiteit zie je door je vingers weglopen. Op zo’n moment hebben we de neiging om ons vast te klampen aan oppervlakkige relatie tips en is het júist moeilijk om echt te kijken naar wat er gaande is omdat de emoties al zo hoog zijn opgelopen.

In dit E-book geef ik je tips waarmee je op een veel duurzamere manier contact legt en gaat communiceren. Met jezelf èn je partner.

Klanten liefde

Wat mijn klanten zeggen:

the ultimate planning solution for
busy women who want to reach their personal goals
  • Ik kreeg ik Tessy aangeraden om dichter bij mezelf te komen. Na eerst met elkaar heen en weer gemaild te hebben zodat Tessy een beeld had van wat er bij mij speelde, hebben we elkaar via Zoom gesproken. Ik ben er nog steeds verbaasd over dat ze binnen 5 minuten tot de kern van mijn probleem kwam door de juiste vragen te stellen. Dit maakte, uiteraard, veel emoties los maar werkte ook helend. Niet alleen tijdens ons gesprek maar ook nu nog (een maand later) merk ik de positieve effecten die niet alleen op mij van toepassing zijn maar ook op de mensen binnen mijn directe omgeving. Ik heb veel meer rust gevonden in mezelf en acceptatie als gevolg van ons gesprek. Zo bijzonder dat dit door middel van een gesprek via Zoom met Tessy bewerkstelligd is. Ik ben blij en dankbaar voor het positieve dat ze mij gebracht heeft.
    Hanneke
  • People who build their own home tend to be very courageous. These people are curious about life. They're thinking about what it means to live in a house, rather than just buying a commodity.
    Jessica Smith - Amazon co.
  • People who build their own home tend to be very courageous. These people are curious about life. They're thinking about what it means to live in a house, rather than just buying a commodity.
    Jessica Smith - Amazon co.
De liefde die je wilt - podcast

Luister hier mijn laatste podcast

Soms zie je weleens stellen waarvan je denkt: ‘Jemig dat jullie bij elkaar zijn! Jullie zijn zo verschillend!‘ In deze aflevering ga ik het hebben over waarom opposites attract. Wat is de diepere reden van die aantrekkingskracht?

–>Hoe je zulk soort relaties een succes kunt maken en waarom ze zoveel groeipotentieel hebben.

0:00
-:--
Online Learning

Recent Courses

the ultimate planning solution for
busy women who want to reach their personal goals
Gratis
16 april 2019

Diversification of Digital Marketing Strategies

Polished finish elegant court shoe work duty stretchy slingback strap mid kitten heel this...

  12 students
Gratis
16 april 2019

Diversification of Digital Marketing Strategies

Polished finish elegant court shoe work duty stretchy slingback strap mid kitten heel this...

  12 students
$89.00
22 april 2019

How to Success through Market Segmentation

Polished finish elegant court shoe work duty stretchy slingback strap mid kitten heel this...

  40 students


0 +
Happy Clients
0
Online Courses
0 %
Satisfaction